Logo-wsklum
Logo-wsklum

Diensten

Yachting Services NV biedt verschillende diensten aan zoals:

Het in en uit het water halen van uw boot

inclusief het gebruik van de hogedrukreiniger. Indien gewenst kan mits een toeslag de boot afgespoten worden door de kraanman.

indien de boot gestald moet worden kan dat voor een zomer (15/5 t.e.m. 15/10) of voor de winter (15/9 t.e.m. 15/6) Indien de boot 3 seizoenen op de parking blijft staan dan wordt er een toeslag lange duur aangerekend.

Een carénage

de boot wordt met de bootlift uit het water gehaald en naar het afspuitplatform gereden. De skipper krijgt gedurende 30 minuten de hogedrukreiniger ter beschikking om de boot af te spuiten, daarna wordt de boot weer terug geplaatst in het water. Indien gewenst kan mits een toeslag de boot afgespoten worden door de kraanman.

Service complet

We zorgen ervoor dat uw boot uit/in het water wordt gehaald en afgespoten wordt met de hogedrukreiniger.

Hogedrukreiniger

Indien u uw boot uit het water haalt met een trailer en geen gebruik maakt van de bootlift is het ook mogelijk om de hoge drukreiniger te huren gedurende een half uur om uw boot af te spuiten.

Hoogtewerker

De hoogtewerker kan per halfuur gebruikt worden om werken uit te voeren aan de mast. De kraanman blijft in de cabine zitten.

Mast op of af

Voor het afhalen of opzetten van de mast kan de hoogtewerker met lier gehuurd worden per half uur. De kraanman blijft in de cabine zitten.

Een goede voorbereiding is verreist.