Logo-wsklum
Logo-wsklum

WSKLuM Faciliteiten

Welkom in onze yachthaven. Vanwege de ligging is onze yachthaven goed beschermd tegen golfslag en ongemakken van deining veroorzaakt door wind en getijden. Daardoor is de yachthaven van de WSKLuM altijd toegankelijk, veilig en het hele jaar open!  De haven biedt een praktische tussenstop op weg naar Frankrijk, Engeland of Nederland, of een eindbestemming om de prachtige regio te ontdekken. Iedereen is welkom bij de WSKLuM!

Contacteer onze havenmeester op VHF Kanaal 72 of op +32 58 233641 en meer aan op de ligplaats aan het bezoekersponton A. Bij het binnenvaren van de havengeul neem je de eerste bocht aan bakboordzijde en dan merk je meteen aan bakboord het bezoekersponton A. Onze havenmeester verwelkomt je graag en biedt hulp bij het aanmeren.

Alle ligplaatsen zijn voorzien van WIFI, water en elektriciteit. Onze volledig uitgeruste en comfortabele sanitaire voorzieningen omvatten privédouches, wasmachines en drogers, evenals faciliteiten voor de strijk. Je kunt ook fietsen huren en ijsblokjes verkrijgen. Een ontbijtservice is beschikbaar tijdens de zomermaanden.

De WSKLuM heeft ook een hoogtewerker Merlo (b.v. voor werken aan de mast) en een bootkraan die met alle gemak 25 ton kan hijsen en je boot comfortabel naar een boostoel op de daartoe voorziene bootparking kan stallen, voor werken of berging. 

Reserveer hier online je bootlift  

Wat is er heerlijker dan te proeven van een heerlijke maaltijd na een trip op zee en te genieten van een prachtig uitzicht op de haven vanop een comfortabel terras, of in een mooi uitgerust restaurant? Aarzel niet om te reserveren voor een heerlijke maaltijd in het clubrestaurant DE VIERBOETE! Het restaurant biedt een panoramisch uitzicht op de jachthaven en een groot openluchtterras: gewoonweg uniek!

Voor yachtlui die de streek willen verkennen zijn er genoeg mogelijkheden. Wereldberoemd is de stad Brugge, het Venetië van het noorden. Maar ook vlakbij heeft de stad Nieuwpoort veel te bieden. 

Er zijn zeilwinkels, shipchandlers, specialisten die service kunnen verlenen voor elk probleem, supermarkten, slagers en bakkers in de buurt. De winkelstraten zijn gemakkelijk bereikbaar via de havenpromenade of met de tram. De dichtstbijzijnde tramhalte ligt op amper 5 minuten lopen van de haven. Je kunt ook de veerboot nemen naar de andere kant van het havenkanaal. De veerboot, die gratis is, ligt op ongeveer 3 km lopen van de jachthaven en brengt je door een prachtig natuurgebied.

Golfers kunnen genieten van de golfbaan die vlakbij gelegen is

Ontbijtservice

Tijdens de zomermaanden is het mogelijk om een ontbijt te bestellen dat aan boord wordt geleverd tussen 8u en 9u. Of na 9u in het secretariaat kan worden opgehaald. 

 

De Vierboete

Restaurant De Vierboete heeft niet enkel in de haven en Nieuwpoort een bijzondere reputatie, maar staat ook in de wijde omgeving bekend voor zijn culinaire hoogstandjes en is al jaren synoniem van verzorgd tafelen met het culinair accent op het allerbeste wat onze Noordzee te bieden heeft. De unieke ligging in een droomdecor van dobberende jachten in de grootste jachthaven van Noord-Europa creëert daarenboven een idyllisch, ongedwongen en gezellig  kader dat werkelijk uniek is! 

Specialiteit: diverse visbereidingen, suggesties volgens marktaanbod
Allerlei vleesgerechten, snacks en ook vegetarische schotels.
Tearoom van 14u00 tot 18u00 

Reserveren kan enkel telefonisch via +32(0)58 23 34 33

Meer info op www.restaurantdevierboete.be

Vergaderzalen

WSKLuM heeft 2 vergaderzalen ter beschikking die kunnen gehuurd worden voor een halve dag (65 Euro) of hele dag (90 Euro).

Beide zalen zijn voorzien van beamer & scherm. Er is een zaal voor max. 12 personen en een zaal voor max. 70 personen.  

Je kunt ook gebruik maken van een broodjes- en drankenservice na bestelling.